Nefis Vegan Raw Pasta Tarifi
Sadece 6 malzeme ve 10 dakikada hazırlayabileceğiniz, buz gibi bir lezzete sahip, pişirmeden yapılan frambuazlı vegan raw pasta tarifimizle tanışın. Dondurma tadındaki bu muhteşem tatlı, hem pratik hem de son derece sağlıklı. Tatlı krizlerinizi kontrol altına almanın en lezzetli yolu! İçeriğindeki hurma doğal bir tatlılık sağlar ve yulaf ile fındık vücudunuza enerji verir. Hindistan cevizi kreması ise kremalı ve zengin bir doku katıyor. Dondurulmuş frambuazlar ise hem güzel bir renk hem de ferahlatıcı bir tat sağlıyor. Agave şurubu ile tatlılığı istediğiniz seviyeye ayarlayabilirsiniz. Bu tarifi, sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz ve herkesin beğeneceği bir lezzet şöleni olarak tanımlayabiliriz.Malzemeler
* 15 adet büyük boy (etli) hurma* 2 su bardağı yulaf
* 1 çay bardağı fındık içi
* 500 gram Hindistan cevizi kreması
* 1 su bardağı dondurulmuş frambuaz* 1 yemek kaşığı agave şurubu