Hızlı ve Kolay Milföy Tarifi

Bu enfes meyveli milföy tatlısı, çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak! Görsel şöleni ile damak tadınıza keyif katacak bu tarif, elinizdeki meyvelerle kolayca hazırlanabiliyor. Hem pratik hem de lezzetli olan bu tatlıyı, misafirlerinizi etkilemek için de tercih edebilirsiniz. Hazırlaması çok kısa sürdüğü için, kahveniz demlenirken bile bu enfes tatlıyı hazırlayabilirsiniz. Deneyin ve mutfağınızdaki en yeni favoriniz olmasına şahit olun. Çocuklarınızın da çok seveceği bu tarif, her yaştan insan için ideal bir ikramdır.

Malzemeler

* 2 adet milföy hamuru
* Çeşitli meyveler (şeftali, çilek, elma vb.)
* 1 tatlı kaşığı pudra şekeri
* (İsteğe bağlı) Vanilya sosu veya dondurma

Hazırlanış

1. Milföy hamurlarını, ambalaj talimatlarına göre çözün.
2. Hazırladığınız milföy hamurlarını, fırın tepsisine yağlı kağıt sererek yerleştirin.
3. Seçtiğiniz meyveleri yıkayıp, istediğiniz boyutlarda doğrayın.
4. Doğranmış meyveleri, milföy hamurlarının üzerine güzelce yayın.
5. Üzerlerine pudra şekeri serpiştirin.
6. Önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında, altı kızarana kadar pişirin. (Yaklaşık 15-20 dakika)
7. Fırından çıkarıp, soğuduktan sonra isteğe bağlı olarak vanilya sosu veya dondurma ile servis edebilirsiniz.

Servis Önerileri

Bu meyveli milföy tatlısını, dondurma, krem şanti veya çikolata sosu ile süsleyerek daha da lezzetli hale getirebilirsiniz. Ayrıca, farklı meyve kombinasyonları deneyerek, kendi damak zevkinize uygun bir tarif oluşturabilirsiniz.