Muhteşem Bir Lezzet: Kasekuchen Hamurunda Tiramisu

Alman mutfağının sevilen tatlısı kasekuchen'in çıtır hamuru ile enfes bir tiramisu deneyimi sunuyoruz. Bu tarifte, klasik tiramisu lezzetini, kasekuchen'in eşsiz hamuruyla birleştirdik. Hazırlaması oldukça kolay olan bu tarif, damak zevkinize unutulmaz bir lezzet şöleni yaşatacak. Hem görsel olarak hem de lezzet olarak oldukça etkileyici olan bu tatlı, misafirlerinizi de büyüleyeceğinden emin olabilirsiniz. Pratikliği ve lezzeti bir araya getiren bu tarif, mutfakta zaman geçirmekten keyif alan herkes için ideal bir seçenek. Siz de sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz, enfes bir tiramisu deneyimi yaşamak istiyorsanız, bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Kasekuchen Hamuru İçin Malzemeler

* 1 adet yumurta
* 2 yemek kaşığı şeker
* 1,5 su bardağı un
* 1 yemek kaşığı margarin

Tiramisu Kreması İçin Malzemeler

* 200 gram labne peyniri
* 200 gram krema
* 3 adet yumurta
* 1 su bardağı şeker
* 1/2 su bardağı sıvı yağ
* 1 su bardağı süt
* 2 yemek kaşığı un
* 2 tatlı kaşığı granül kahve

Hazırlanış

Öncelikle kasekuchen hamurunu hazırlayın. Bunun için yumurta, şeker, un ve margarini karıştırıp yoğurun. Hamuru yağlanmış bir kalıba yayın ve önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin. Ardından tiramisu kremasını hazırlayın. Labne peyniri, krema, yumurta, şeker, sıvı yağ, süt, un ve granül kahveyi mikserle çırpın. Pişen kasekuchen hamurunun üzerine kremayı yayın. Soğuması için buzdolabına kaldırın. En az 2 saat buzdolabında bekletildikten sonra servis edin. Üzerini kakaolu pudra şekeri ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun!