Alabaş Çorbası: Lezzetli ve Besleyici
Bu tarif, soğuk kış günlerinde vücudunuza enerji ve şifa katacak lezzetli bir alabaş (kohlrabi) çorbası sunuyor. Sebzelerin doğal lezzetiyle harmanlanan soğan, sarımsak ve zencefil, çorbaya eşsiz bir aroma ve besleyici değer katıyor. Hazırlaması oldukça kolay olan bu çorba, hem pratik hem de sağlıklı bir yemek alternatifi. Aileniz ve arkadaşlarınız bu sıcak ve doyurucu çorbaya bayılacaklar. Malzemelerin taze ve kaliteli olmasına dikkat ederseniz, çorbanızın lezzeti daha da artacaktır. Özellikle bağışıklık sisteminizi desteklemek için harika bir seçenek. Deneyin ve farkı görün!Malzemeler
* 2 adet beyaz alabaş* 3 yemek kaşığı zeytinyağı* 1 adet orta boy kuru soğan
* 3 diş sarımsak
* 10 gram taze zencefil
* 1,5 yemek kaşığı un
* 1 tatlı kaşığı toz zerdeçal
* 1 su bardağı süt
* 6 su bardağı su
* 1 çay kaşığı toz karabiber
* 1/2 çay kaşığı tuz