Kokusuz Fırında Kıymalı Lahana Hazırlama
Lahana yemek istiyorsunuz ama pişirme sırasında yayılan kokudan rahatsız mısınız? Artık endişelenmenize gerek yok! Bu özel tarifimizde, fırında pişirme tekniğiyle lahana yemeğinin tadını kokusuz bir şekilde çıkarabilirsiniz. Baharatların dengeli kullanımı ve doğru pişirme yöntemiyle, mutfağınızda hoş olmayan kokuların oluşmasını engelledik. Aileniz ve misafirleriniz lezzetli ve kokusuz bir kıymalı kapuska yemeğinin tadını çıkarırken, siz de rahat bir şekilde yemek hazırlamanın keyfini yaşayacaksınız. Tarifimiz, hem pratik hem de lezzetli bir seçenek sunuyor. Deneyin ve farkı görün!Malzemeler
* 5 yemek kaşığı zeytinyağı* 1 adet kuru soğan
* 3 diş sarımsak
* 1 çay kaşığı karabiber
* 1 tatlı kaşığı pul biber
* 300 gram dana kıyma
* 1 su bardağı domates püresi
* 1 kilogram beyaz lahana
* 1 adet limon suyu
* 2 tatlı kaşığı tuz
* 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
* 3 yemek kaşığı tereyağı