Nefis Bir Lezzet: Ispanaklı Mor Krep
Eşsiz dokusu ve enfes lezzetiyle, mor krep tarifimiz mutfağınıza renk katacak. Bu tarif, hem pratik hem de oldukça doyurucu bir seçenek sunuyor. Hazırlaması oldukça kolay olan bu tarifi, kahvaltı, brunch ya da hafif bir akşam yemeği için tercih edebilirsiniz. Aileniz ve sevdikleriniz bu lezzete bayılacak. Özellikle ispanak severler için ideal bir seçenek. Malzemelerin kalitesi, lezzetini doğrudan etkileyeceği için, mümkün olduğunca taze malzemeler kullanmaya özen gösterin. Siz de bu tarifi deneyerek, kendi yorumunuzu ekleyebilirsiniz.Malzemeler: Krep Hamuru için
* 2 adet yumurta* 1 su bardağı (2 parmak fazla) süt
* 5 yemek kaşığı (tepeleme) mor buğday unu
* 1 çay kaşığı tuz
Malzemeler: Ispanaklı Dolgu için
* 300-400 gram taze ispanak (Ispanağı iyice yıkayıp, incecik doğrayın.)* 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
* 1,5 yemek kaşığı labne peyniri