Lezzetli Bir Pancarlı Musakka Deneyimi
Kat kat sebzelerin uyumu ve yumuşacık beşamel sosuyla, unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkmaya hazır olun! Bu tarifte, geleneksel musakkaya farklı bir dokunuş katacak pancarı kullanıyoruz. Pancarın tatlımsı lezzeti, diğer sebzelerin ve beşamel sosun zenginliğine harika bir şekilde eşlik ediyor. Patlıcan ve patateslerin kıvamı, mantarların aroması ve pancarın renk katışımlı lezzetiyle ağızda dağılan bir musakka deneyimi yaşayacaksınız. Hazırlaması oldukça kolay olan bu tarifi, sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz enfes bir yemek olarak sofralarınıza taşıyabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız bu eşsiz lezzete bayılacaklar. Özel günleriniz veya hafta sonu akşam yemekleriniz için ideal bir seçenektir.Pancarlı Musakka İçin Malzemeler
Sebze Karışımı: 2 adet pancar, 10 adet mantar, 1 adet kuru soğan, 2 diş sarımsak, 1/2 çay bardağı zeytinyağı, 1 su bardağı domates püresi, 1 su bardağı sıcak su, 1 dal taze kekik, 1 çay kaşığı tuz, 1/2 çay kaşığı karabiber, 3 adet patates, 3 adet patlıcan, 2 su bardağı sıvı yağ, 100 gram kaşar peyniriBeşamel Sos: 2 yemek kaşığı tereyağı, 1,5 yemek kaşığı un, 1/2 litre süt, 1 çay kaşığı tuz, 1 tutam karabiber, 1 tutam rendelenmiş muskat cevizi