Muhteşem Bir Lezzet: Beşamelli Omlet
Fransız mutfağının şıklığıyla hazırlanan bu beşamelli omlet, sofralarınıza zarafet katacak. Yumuşacık omletin eşsiz beşamel sosla buluşması, damakta unutulmaz bir lezzet bırakıyor. Tarifimizi adım adım takip ederek, siz de bu enfes lezzeti kolayca hazırlayabilirsiniz. Aileniz ve misafirleriniz bu lezzete bayılacaklar. Özel günlerinizin yanı sıra, günlük yemeklerinizde de gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz pratik bir tarif. Hazırlanışı oldukça basit ve malzemeleri de kolayca bulunabiliyor. Deneyip, yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!Beşamelli Omlet İçin Malzemeler
Beşamel Sos: 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 yemek kaşığı un, 1,5 su bardağı süt, 1 tutam tuz, 1 tutam karabiber.Omlet: 4 adet yumurta, 2 yemek kaşığı süt, 3 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 tutam tuz.
Sunum: 1 tutam muskat cevizi rendesi, 1 adet taze soğan (isteğe bağlı), 1 kase mevsim yeşillikleri (garnitür olarak).