Muhteşem Bir Tat: Karaorman Meyveli Muhallebi
İncecik pandispanya dilimleri üzerine serpiştirilmiş, kat kat krema ve enfes karaorman meyveli sosuyla hazırlanan bu muhallebi, şık davet sofralarınızın yıldızı olacak. Hafif, ferahlatıcı ve damakta bıraktığı lezzet unutulmaz bir deneyim sunuyor. Özellikle yaz aylarında serinletici bir tatlı arayanlar için ideal bir seçenek. Hazırlaması oldukça kolay olan bu tarifi, birkaç basit adımla evinizde kolayca yapabilirsiniz. Aileniz ve misafirleriniz bu muhteşem lezzete bayılacaklar. Tatlı krizlerinize en mükemmel çözüm!Malzemeler
Pandispanya ve Krema İçin:
* 1 dilim ince kakaolu pandispanya* 110 gram süt
* 90 gram krema
* 1 adet vanilya çubuğu
Karaorman Meyveli Sos İçin:
* 1 su bardağı karaorman meyvesi (yaban mersini, ahududu, frambuaz)* 1 tatlı kaşığı buğday nişastası
* 1 çay bardağı su
Şekerli Krema İçin:
* 1/2 su bardağı toz şeker* 100 ml. krema
* 1/2 yemek kaşığı tereyağı