Lezzetli Bir Tepsi Kebabı Deneyimi
Bol köpüklü ayranla servis edilebilecek, enfes bir tepsi kebabı tarifiyle karşınızdayız. Bu tarif, hem yapımı kolay hem de lezzetiyle damakları şenlendirecek. Aileniz ve misafirleriniz için mükemmel bir tercih olacak bu kebabı, hazırlamak için ihtiyacınız olan malzemeler ve adım adım yapılış detayları aşağıdadır. Tarifimizde kullandığımız malzemelerin ölçülerini dikkatlice takip ederseniz, en güzel sonucu elde edebilirsiniz. Pratikliği ve enfes tadıyla, kısa sürede hazırlayabileceğiniz bu lezzetli yemeği mutlaka denemelisiniz. Afiyet olsun!Malzemeler: Kıyma ve Baharatlar
* 500 gram az yağlı kıyma* 2 adet orta boy soğan (ince kıyılmış)
* 2 diş sarımsak (ezilmiş)
* 2 adet sivri biber (ince kıyılmış)
* 2 yemek kaşığı sıvı yağ
* 1/2 demet maydanoz (ince kıyılmış)
* 1 çay kaşığı karabiber
* 1 çay kaşığı tuz
* 1 çay kaşığı pul biber
Malzemeler: Sebzeler ve Sos
* 2 adet domates (küp doğranmış)* 3 adet sivri biber (halka halka doğranmış)
* 2 adet kapya biber (şeritler halinde doğranmış)
* 3 yemek kaşığı tereyağı
* 2 yemek kaşığı biber salçası