Lezzetli ve Sağlıklı Bir Cheesecake Deneyimi
Bu tarif, enfes lezzeti ve eşsiz dokusuyla favori çay saati tariflerinizden biri olacak. Sağlıklı malzemelerle hazırlanan bu fit cheesecake, hem damak zevkinizi tatmin edecek hem de vücudunuza iyi gelecek. Tarif, kolay anlaşılır adımlarıyla herkesin rahatlıkla uygulayabileceği şekilde hazırlanmıştır. İşte, evde kolayca hazırlayabileceğiniz nefis bir cheesecake tarifi. Hazırlık süresi oldukça kısa olup, sonuç olarak oldukça lezzetli bir tatlı elde edeceksiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız bu tarifin tadına bayılacaklar. Deneyip, yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!Malzemeler ve Hazırlık
Kuru Malzemeler: 3 adet hurma, 3 adet kuru kayısı, 15 adet çiğ fındık, 15 adet çiğ badem, 2 yemek kaşığı Hindistan cevizi unu, 5 yemek kaşığı yulaf unu. Bu malzemeleri birlikte robotta çekerek taban için bir karışım elde ediyoruz. Bu karışımın kıvamını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Daha kuru bir taban için daha az, daha yumuşak bir taban için ise daha fazla kuru malzeme kullanabilirsiniz. Hazırladığınız karışımı kek kalıbının tabanına yayın ve buzdolabında soğumaya bırakın.Peynirli Karışım: 400 gram labne peyniri, 4 yemek kaşığı bal, 2 yemek kaşığı Hindistan cevizi. Labne peynirini pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar mikserle çırpın. Ardından bal ve Hindistan cevizini ekleyerek iyice karıştırın. Bu karışımı soğumuş olan tabanın üzerine yayın. Dilerseniz karışıma istediğiniz aromaları da ekleyebilirsiniz. Örneğin vanilya özü, limon kabuğu rendesi gibi.